Лаба, Ірина Юріївна2024-07-162024-07-162024Лаба, І. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва соусу делікатесного «кисло солодкого з куркою» на ТОВ «Віджи Продакшн» за стандартом FSSC 22000 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Лаба Ірина Юріївна ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2024. – 143 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44121ukкафедра експертизи харчових продуктівудосконалення системи НАССРвимоги FSSC 22000 V6соус делікатеснийрентген-детекторвакуумний детекторУдосконалення системи управління безпечністю виробництва соусу делікатесного «кисло солодкого з куркою» на ТОВ «Віджи Продакшн» за стандартом FSSC 22000Other