Цільова ферментація виробів з м’яса птиці - Гармаш, Дмитро Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Сенніков, Станіслав Анатолійович (My University, 2022)
Описано доцільність використання фосфатів у технології продуктів з м’яса птиці.

The expediency of using phosphates in the technology of poultry meat products is described.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; sous vide; м’ясо птиці; фосфати