Гармаш, Дмитро ВікторовичПасічний, Василь МиколайовичСенніков, Станіслав Анатолійович2024-11-202022Гармаш, Д. В. Цільова ферментація виробів з м’яса птиці / Д. В. Гармаш, В. М. Пасічний, С. А. Сенніков // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ, 2022. – С. 126–127.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45861Описано доцільність використання фосфатів у технології продуктів з м’яса птиці.The expediency of using phosphates in the technology of poultry meat products is described.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівферментаціям’ясо птиціfermentationpoultry meatЦільова ферментація виробів з м’яса птиціThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590