Інструменти комунікативного впливу бренда на споживача - П'янкова, Оксана Василівна (My University, 2012)
Досліджено інструменти комунікативного впливу бренда на споживача

Investigated the effects of brand communication tools on the consumer
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; інструменти комунікативного впливу; споживач; бренд; brand; tools communicative impact; consumer