Дослідження використання клітковини насіння гарбуза в технології хліба - Геращенко, Н. І.; Фалендиш, Наталія Олексіївна (My University, 2014)
Хлібобулочні вироби є одним з найуживаніших продуктів харчування. В сучасних умовах життя встановлено, що здоров'я людей зумовлене якістю харчування та екологічними факторами. Тому доцільно використовувати овочеву сировину, яка не тільки позитивно впливає на технологічний процес і якість готових виробів, але й збагачувати їх біологічно активними речовинами. Bakery is one of the most common foods. In modern conditions of life found that health caused by quality nutrition and environmental factors. It is therefore advisable to use vegetable raw materials, which not only has a positive effect on the process and quality finished products, but also enrich their biologically active substances.
Keywords: хлібобулочні вироби; овочева сировина; клітковина насіння гарбуза; baked goods; raw materials; fat pumpkin seeds; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів