Фазові переходи в технологіях створення замкнутих контурів енергокористування - Чагайда, Андрій Олегович; Піддубний, Володимир Антонович (My University, 2012)
Важливими складовими створення замкнутих контурів енергокористування є утилізація вторинних енергетичних ресурсів, їх трансформація з підвищенням термодинамічних потенціалів і створення умов збереження їх потенціалів. В статті наведена інформація, яка стосується названих складових. The important elements of creation of closed contours of energy use are utilization of secondary energy resources, their transformation with increasing thermodynamic potential and creation the conditions for the preservation of their potentials. The paper presents the information related to these components.
Keywords: фазові переходи; phase transitions; теплопередача; heat transfer; трансформація; transformation; енергетичних потенціал; energy potential; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки