Каліновська, Тетяна ВіталіївнаКияниця, Світлана Геннадіївна2014-05-272014-05-272014Каліновська, Т. В. Функціональні властивості сироваткових білків та їх використання у виробництві збивних цукерок / Т. В. Каліновська, С. Г. Кияниця // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 26 березня 2014 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2014. – Ч. 1. – С.116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14527Перспективним є напрямок отримання збивних цукеркових мас на основі природних нетрадиційних піноутворювачів високої харчової цінності з використанням плодово-ягідної сировини та продуктів її переробки. В якості нетрадиційного піноутворювача цікаве вивчення функціональних властивостей білка молочної сироватки. A promising direction is getting churned candy mass based on natural non-traditional foam high nutritional value, using fruits and berries raw and processed products. As a non-traditional foam interesting study of the functional properties of whey protein.uk-UKзбивні цукеркибілок молочної сироваткисуміш білківцукеркові масисироваткові білкиchurned candywhey proteinmixture of proteinscandy massserum proteinsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівФункціональні властивості сироваткових білків та їх використання у виробництві збивних цукерокThesis