Павлукович, Василина Тарасівна2022-08-232022-08-232022Павлукович, В. Т. Організація виробництва в ковбасному цеху потужністю 10,5 т виробів за зміну, з впровадженням асортименту м’ясних хлібців : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Василина Тарасівна Павлукович ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2022. – 111 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37861otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм'ясні виробиковбасим'ясні хлібинапівфабрикатияловичинасировинасвининарозрахунокобробкавиробництвотехнологіяОрганізація виробництва в ковбасному цеху потужністю 10,5 т виробів за зміну, з впровадженням асортименту м’ясних хлібців