Ладанюк, Анатолій ПетровичКишенько, Василь Дмитрович2013-07-302013-07-302008Ладанюк, А. П. Телеономне управління біотехнологічними процесами харчових виробництв / А. П. Ладанюк, В. Д. Кишенько // Доклади ХV міжнародної конференції з автоматичного управління “Автоматика-2008”. - Одеса, 2008. - С. 830-831.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9265Сформульовано напрямок досліджень біотехнологічних процесів харчових виробництв як складних систем в умовах самоорганізованого структуроутворення. Визначені задачі досліджень з метою створення ефективних ресурсоощадних систем управління біотехнологічними процесами харчових виробництв з позицій синергетики. Direction of researches of biotechnological processes of food productions is formulated as difficult systems in the conditions of the organized gelation. Certain tasks of researches are with the purpose of creation of effective resursooschadnikh control system by biotechnological processes food productions from positions of synergetics.otherхарчові виробництвабіотехнологічні процесиоптимізаціясинергетикаfood productionsbiotechnological processesoptimizationsynergeticsкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управлінняТелеономне управління біотехнологічними процесами харчових виробництв