Литвинюк, Ольга Петрівна2014-10-312014-10-312014Литвинюк, О. П. Сучасні проблеми хлібопекарської галузі України / О. П. Литвинюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвяченої 130-річчю Національного університету харчович технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. - С. 792.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17849Продовольче споживання є однією з основних передумов відтворення й ефективного використання трудових ресурсів та існування держави. Food consumption is one of the main conditions of reproduction and efficient use of labor and the state.uk-UKхлібопекарська галузьпродовольче споживанняінноваційний розвитокbaking industryfood consumptioninnovative developmentкафедра економіки праці та менеджментуСучасні проблеми хлібопекарської галузі УкраїниOther