Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна2016-05-172016-05-172015Кос, Т. С. Оцінка та корекція харчового раціону студентів НУХТз метою запобігання виникнення ознак перевтоми / Т. С. Кос // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – C. 178-179.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23323Порушення харчового статусу, а також відсутність в раціонах харчування функціональних продуктів ведуть до виникнення ознак перевтоми. Violation of nutritional status and the lack of dietary functional products lead to the emergence of signs of fatigue.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівхарчовий раціон студентівознаки перевтомистан здоров'яdiet studentssigns of fatiguehealth statusОцінка та корекція харчового раціону студентів НУХТз метою запобігання виникнення ознак перевтомиOther