Кузьмін, Олег ВолодимировичВеличко, Володимир Михайлович2018-07-122018-07-122017Патент на корисну модель № 121752, МПК (2017.01) A21D 13/00 Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві / Кузьмін О. В., Величко В. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201707196 ; заяв. 10.07.2017 ; опубл. 11.12.2017, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28009Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне. Для купажування сиропу, як коньяк використовують коньяк України та додатково - суміш водно- спиртових настоїв кави натуральної смаженої меленої, цикорію та вівса, у масовому співвідношенні 1:1:1. The composition of ingredients for the preparation of semi-finished semi-finished confectionery produces sugar-sand, water, the essence of rum, cognac or dessert wine. For the blending of syrup, cognac is used by cognac of Ukraine and additionally - a mixture of water-alcoholic infusions of coffee of natural fried ground, chicory and oats, at a mass ratio of 1: 1: 1.обробний напівфабрикаткондитерське виробництвоfinishing semi-finished productsconfectionery productionкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКомпозиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві (Деклараційний патент на корисну модель № 121752)Other