Корецька, Ірина Львівна2024-03-262024-03-262022Корецька, І. Л. Сучасні напрями технології дієтичних напоїв у закладах ресторанного господарства / І. Л. Корецька // Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали шостої Міжнародної науково-практичної конференції. – Черкаси, 2022. – Т. 1. – С. 183–188.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42272Проведено аналіз поживної цінності фруктової та овочевої сировини та використання її в дієтичному харчуванніAn analysis of the nutritional value of fruit and vegetable raw materials and their use in dietary nutrition was carried outukвітамінифруктиовочідієтичне харчуванняvitaminsfruitsvegetablesdietary foodкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСучасні напрями технології дієтичних напоїв у закладах ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0001-5680-5789