Формування антинаркотичної та атиалкогольної стійкості студентів у процесі вивчення іноземної мови - Чередніченко, Галина Анатоліївна (My University, 2013)
Розглядаються можливості використання виховного впливу іноземної мови у формуванні антинаркотичної та атиалкогольної стійкості студентів в процесі міждисциплінарної інтеграції. Possibilities of educational influence of learning a foreign language in the formation of students’ drug and alcohol abuse resistance are studied.
Keywords: виховання студентів; іноземна мова; student’s education; foreign language; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації