Костенко, Олена ВалентинівнаМихалевич, Артур ПетровичПоліщук, Галина Євгеніївна2023-06-232023-06-232023Костенко, О. Кисловершкові пряжені десерти з гідролізованим концентратом демінералізованої сироватки / О. Костенко, А. Михалевич, Г. Поліщук // Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25 травня 2023 р., м. Київ. – Київ, 2023. – С. 411-412https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40940Останнім часом всі більшої популярності серед споживачів набувають натуральні харчові продукти, які позитивно впливають на стан здоров'я людей з різними вподобаннями та індивідуальними потребами. У пошуку нових способів удосконалення рецептурного складу і технологій пряжених молочних продуктів, розробники зазвичай враховують ймовірний вплив нових рецептурних інгредієнтів на смакові та фізико-хімічні показники готового продукту, а також на закономірності протікання окремих технологічних операцій.otherгідролізатконцентрат демінералізованої сироваткикисловершковий десертhydrolyzateconcentrate of demineralized wheysour cream dessertкафедра технології молока і молочних продуктівКисловершкові пряжені десерти з гідролізованим концентратом демінералізованої сироваткиThesis