Кисловершкові пряжені десерти з гідролізованим концентратом демінералізованої сироватки - Костенко, Олена Валентинівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2023)
Останнім часом всі більшої популярності серед споживачів набувають натуральні харчові продукти, які позитивно впливають на стан здоров'я людей з різними вподобаннями та індивідуальними потребами. У пошуку нових способів удосконалення рецептурного складу і технологій пряжених молочних продуктів, розробники зазвичай враховують ймовірний вплив нових рецептурних інгредієнтів на смакові та фізико-хімічні показники готового продукту, а також на закономірності протікання окремих технологічних операцій.
Keywords: гідролізат; концентрат демінералізованої сироватки; кисловершковий десерт; hydrolyzate; concentrate of demineralized whey; sour cream dessert; кафедра технології молока і молочних продуктів