Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується - Шаповаленко, Олег Іванович; Корж, Тамара Володимирівна; Супрун-Крестова, Олена Юріївна (My University, 2004)
Оптимізовано склад екструдованих зернових сумішей із зерна пшениці, ячменю, кукурудзи та сої для використання в комбікормовій промисловості. The content of extruded grain mixtures made out of wheat, barley, corn and soybeans for feed production industry usage was optimized.
Keywords: зернова суміш; екструдування; комбікорм; опимізація; grain mixture; extrusion; fodder; optimization; кафедра технології зберігання і переробки зерна