Шаповаленко, Олег ІвановичКорж, Тамара ВолодимирівнаСупрун-Крестова, Олена Юріївна2012-12-172012-12-172004Шаповаленко, О. І. Визначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдується / О. І. Шаповаленко, Т. В. Корж, О. Ю. Супрун-Крестова // Хранение и переработка зерна. – 2004. - № 4. - C. 38-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4468Оптимізовано склад екструдованих зернових сумішей із зерна пшениці, ячменю, кукурудзи та сої для використання в комбікормовій промисловості. The content of extruded grain mixtures made out of wheat, barley, corn and soybeans for feed production industry usage was optimized.otherзернова сумішекструдуваннякомбікормопимізаціяgrain mixtureextrusionfodderoptimizationкафедра технології зберігання і переробки зернаВизначення оптимальної кількості зернових компонентів у суміші, яка екструдуєтьсяArticle