Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105108) - Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина Вікторівна (My University, 2014)
Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно.
Keywords: шоколадний фондан; шоколадный фондан; chocolate fondan; гречане борошно; гречневая мука; buckwheat flour; ресторанне господарство; ресторанное хозяйство; restaurant business; кафедра готельно-ресторанної справи