Доценко, Віктор ФедоровичГавриш, Андрій ВолодимировичКулікова, Христина Вікторівна2014-06-022014-06-022014Патент на винахід № 105108, МПК A21D 13/08 (2006.01) Шоколадний фондан / Доценко В. Ф., Гавриш А. В., Кулікова Х. В. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № a 201301763 ; заяв. 13.02.2013 ; опубл. 10.10.2013; Бюл. № 7 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14749Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно.uk-UKшоколадний фонданшоколадный фонданchocolate fondanгречане борошногречневая мукаbuckwheat flourресторанне господарстворесторанное хозяйствоrestaurant businessкафедра готельно-ресторанної справиШоколадний фондан (Патент на винахід № 105108)Technical Report