Використання принципів НАССР при виробництві сиру кисломолочного - Солошенко, Катерина Ігорівна; Слободян, Ольга Петрівна; Матиящук, Олена Володимирівна (My University, 2019)
В роботі розглядаються ризики хімічного, фізичного,біологічного походження та точки критичного контролю при виробництві сиру кисломолочного. The work considers the risks of chemical, physical, biological origin and critical control point in the production of sour milk cheese.
Keywords: показники безпеки; сир кисломолочний; контроль; control; sour milk cheese; safety indicators; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції