Солошенко, Катерина ІгорівнаСлободян, Ольга ПетрівнаМатиящук, Олена Володимирівна2020-06-232020-06-232019Солошенко, К. І. Використання принципів НАССР при виробництві сиру кисломолочного / К. І.Солошенко, О. П. Слободян, О. В. Матиящук // SWordl Journal. – 2019. – Issue 1. – P. 21–31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31594В роботі розглядаються ризики хімічного, фізичного,біологічного походження та точки критичного контролю при виробництві сиру кисломолочного. The work considers the risks of chemical, physical, biological origin and critical control point in the production of sour milk cheese.показники безпекисир кисломолочнийконтрольcontrolsour milk cheesesafety indicatorsкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання принципів НАССР при виробництві сиру кисломолочногоArticle