Зайнятість населення в умовах ринкової економіки в АПК - Мосіюк, Ігор Пилипович; Мосіюк, Стефанія Іванівна (My University, 2010)
Наводяться теоретичні основи і практичні рекомендації щодо регулювання зайнятості населення в аграрному секторі економіки. We present theoretical foundations and practical recommendations on the regulation of employment in the agricultural sector.
Keywords: ринок праці; зайнятість; безробіття; рынок труда; занятость; безработица; labor market; employment; unemployment; кафедра економічної теорії