Французька мова : методичні вказівки до виконання лексико-граматичних контрольних завдань та тестів для студентів факультетів ЕіМ, ОФПД,АКС освітньо-кваліфікаційних рівнів «Бакалавр», «Магістр» - Годованець, Тамара Юріївна (My University, 2011)
Граматичні вправи допоможуть студентам поглибити і засвоїти основні граматичні конструкції, які сприятимуть розвитку комунікативних функцій.

Un exercices grammaticaux aident un étudiants approfondir et contracter un grammaticales constructions, dont sont favoriser un développement un комунікативних fonctions essentielles.
Keywords: знайти; retrouver; зрозуміти; написати; скласти речення; comprendre; écrire; escamoter une offre; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації