Сучасний стан та стратегічні орієнтири розвитку підприємств харчової галузі - Союк, Таїсія Василівна; Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2020)
В роботі досліджено сучасний стан та стратегічні орієнтири харчової промисловості, перспективи розвитку.
Keywords: кафедра економіки і права; стратегічні орієнтири; strategic guidelines; потенціал; potential; розвиток; development