Союк, Таїсія ВасилівнаЗакревська, Людмила Миколаївна2020-06-172020-06-172020Союк, Т. Сучасний стан та стратегічні орієнтири розвитку підприємств харчової галузі / Т. Союк, Л. Закревська // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 86 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31489В роботі досліджено сучасний стан та стратегічні орієнтири харчової промисловості, перспективи розвитку.кафедра економіки і правастратегічні орієнтириstrategic guidelinesпотенціалpotentialрозвитокdevelopmentСучасний стан та стратегічні орієнтири розвитку підприємств харчової галузіThesis