Савченко, Олександр Аркадійович2015-07-032015-07-032012Савченко, О. А. Прискорення процесу чеддеризації сирної маси в технології сирів з підплавленням / О. А. Савченко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21519З метою встановлення можливості прискорення тривалості чеддеризації проведені дослідження з використанням закваски прямого внесення, створеної на основі мезофільних молочнокислих стрептококів. To establish the possibility of accelerating the duration Blockforming studies using direct introduction of starters, created from mesophilic lactic streptococci.плавленнясирна масачеддеризаціяmeltingcurdBlockformingПрискорення процесу чеддеризації сирної маси в технології сирів з підплавленнямOther