Тогачинська, Ольга Василівна2014-04-182014-04-182013Тогачинська, О. В. Екологічна експертиза технологій вирощування пшениці озимої / О. В. Тогачинська // Агроекологічний журнал. – 2013. – № 1. –С. 40-44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14073Показано, що екологічне оцінювання технологій вирощування пшениці доцільно здійснювати за структурою показників: родючість грунту, фітосанітарний, екотоксикологічний стан, якість і безпека продукції. Обґрунтовано, що такий спосіб оцінювання дає можливість отримати якісне зерно пшениці і уникнути негативного впливу на навколишнє природне середовище.otherкоефіцієнт біологічного поглинанняозима пшеницяекологічна експертизакомплекс показниківкоэффициент биологического поглощенияозимая пшеницаэкологическая экспертизакомплекс показателейbiological absorption coefficientwheat and ecological expertisecomplex indicatorsкафедра екології та екоменеджментуЕкологічна експертиза технологій вирощування пшениці озимоїArticle