Перспективи застосування ферменту ксиланази у виробництві хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом харчових волокон - Дейнега, Дмитро Васильович; Буркацький, Євген Васильович; Бондаренко, Юлія Вікторівна (My University, 2023)
У роботі розглянуто питання щодо застосування ферменту ксиланази у виготовлення хлібобулочних виробів з цільнозмеленого борошна або з сортового борошна з додаванням висівок для покращання їх споживчих характеристик.

The paper considers the use of the xylanase enzyme in the manufacture of bakery products from wholemeal flour or from varietal flour with the addition of bran to improve their consumer characteristics.
Keywords: цільнозернове борошно; ксиланаза; хлібобулочні вироби; харчові волокна; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; whole wheat flour; xylanase; bakery products; dietary fiber