Ковбаса, Володимир МиколайовичМиронова, Наталія ГеннадіївнаТерлецька, Віта АльбертівнаКобилінська, Олена ВалеріївнаВознюк, Петро АксентійовичЛуцик, Юрій Павлович2013-05-272013-05-271998Патент 24194 UA, МПК A23L 1/18 Спосіб виробництва сухого сніданку / Ковбаса В. М., Миронова Н. Г., Терлецька В. А., Кобилінська О. В., Вознюк П. А., Луцик Ю. П. ; заявник - патентовласник Український державний університет харчових технологій. — № 97063370 ; заявл. 27.06.1997 ; опубл. 07.07.1998, Бюл. № 5, 1998 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7965Спосіб виробництва сухого сніданку, який включає змішування харчової сировини на основі злакових культур або гречихи і смакових добавок, екструзію, нанесення добавок, фасування і упакування, який відрізняється тим, що в склад сировини входить горох в кількості 20-40 %, при чому екструзію проводять при температурі 130-145 ºС і тиском 5,5-6,2 МПа. Method for dry breakfast production includes mixing of food raw material based on cereals or buckwheat and flavoring, extrusion, application of additives, pre-packing, packaging, difference in the composition of row materials containing 20-40% of a pea, and extrusion conditions (130-145 ºC, 5,5-6,2 MPa)uk-UKгорохсухі сніданкиекструдовані продуктипродукти швидкого приготуванняхарчова цінністькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівpeadry breakfastsextruded productsproducts of fast preparationnutritional valueСпосіб виробництва сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24194)Other