Причинтовська, Віта ОлександрівнаПасічник, Дар'я ІгорівнаПетухова, Дар'яВашека, Оксана МиколаївнаНєміріч, Олександра Володимирівна2014-07-092014-07-092014Аспекти використання фруктових порошків в технології оздоблювальних напівфабрикатів / Віта Причинтовська, Дар'я Пасічник, Дар'я Петухова Оксана Вашека, Олександра Нєміріч // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 97-98.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16026За результатами дослідження можна виділити наступні аспекти використання фруктових порошків в технології крема вершкового: отримання оздоблювальних напівфабрикатів з оригінальними високими смаковими властивостями, зменшення рецептурної кількості пудри цукрової, отримання стійкої структури, підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів. According to the study are the following aspects of using fruit powders in technology creamy Crema: getting finishing of semi-original high taste properties, reducing the number of prescription powdered sugar, obtaining stable structure, improving the nutritional value of flour confectionery.uk-UKоздоблювальні напівфабрикативершковий кремфруктові порошкиfinishing semisbutter creamfruit powdersкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАспекти використання фруктових порошків в технології оздоблювальних напівфабрикатівOther