Використання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробів - Шевченко, Олена Олександрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Білик, Анастасія Володимирівна; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2016)
Проведено дослідження з використання борошно зародку кукурудзи у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. The study on the use of corn germ in the technology of production of flour confectionery.
Keywords: борошняні кондитерські вироби; кукурудзяне борошно; кафедра готельно-ресторанної справи