Шевченко, Олена ОлександрівнаШаран, Лариса ОлександрівнаБілик, Анастасія ВолодимирівнаШаран, Андрій Васильович2016-09-222016-09-222016Використання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробів / О. О. Шевченко, Л. О. Шаран, А. В. Білик, А. В. Шаран // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студ. - К. : НУХТ, 2016. - Ч. 3. - С. 387.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24150Проведено дослідження з використання борошно зародку кукурудзи у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. The study on the use of corn germ in the technology of production of flour confectionery.uk-UKборошняні кондитерські виробиборошно зародку кукурудзидозуваннясonfectionery productscorn germ mealdosageкафедра готельно-ресторанної справиВикористання борошна зародку кукурудзи у виробництві борошняних кондитерських виробівOther