Реалізація Web-орієнтованої інформаційної системи розповсюдження знань з безпеки продуктів харчування - Чаплінський, Юрій Петрович; Субботіна, Олена Вадимівна (My University, 2014)
Глобалізація торгівлі, лібералізація ринків, сучасні харчові технології, вимоги до безпеки продуктів харчування, економічний розвиток, зміна соціальних вимог викликають безперервну зміну в харчовій галузі по всьому світі. The globalization of trade, liberalization of markets, modern food technology requirements for food safety, economic development, changing social demands cause a continuous change in the food industry worldwide.
Keywords: Web-орієнтована інформаційна система; безпека продуктів харчування; торгівля; Web-based information system; food safety; trading; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки