Чаплінський, Юрій ПетровичСубботіна, Олена Вадимівна2014-12-022014-12-022014Чаплінський, Ю. П. Реалізація Web-орієнтованої інформаційної системи розповсюдження знань з безпеки продуктів харчування / Ю. П. Чаплінський, О. В. Субботіна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 736-737.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18912Глобалізація торгівлі, лібералізація ринків, сучасні харчові технології, вимоги до безпеки продуктів харчування, економічний розвиток, зміна соціальних вимог викликають безперервну зміну в харчовій галузі по всьому світі. The globalization of trade, liberalization of markets, modern food technology requirements for food safety, economic development, changing social demands cause a continuous change in the food industry worldwide.uk-UKWeb-орієнтована інформаційна системабезпека продуктів харчуванняторгівляWeb-based information systemfood safetytradingкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиРеалізація Web-орієнтованої інформаційної системи розповсюдження знань з безпеки продуктів харчуванняOther