Мельник, Оксана ПетрівнаМанк, Валерій Веніамінович2013-09-172013-09-172009Мельник, О. П. Використання сучасних інструментальних методів аналізу для визначення якості продуктів харчування / О. П. Мельник, В. В. Манк // V міжнародна конференція «Стратегия качества в промышленности и образовании». – 2009. – Варна. – С. 712-713.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9713Розглянуто переваги та недоліки використання інструментальних методів аналізу для дослідження якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів. The advantages and disadvantages of using instrumental methods of analysis for the study of the quality of raw materials, semi-finished and finished products.uk-UKгідроколоїдиінструментальні методиякість продуктів харчуванняhydrocolloidsinstrumental methodsquality of foodкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра експертизи харчових продуктівВикористання сучасних інструментальних методів аналізу для визначення якості продуктів харчування