Використання сучасних інструментальних методів аналізу для визначення якості продуктів харчування - Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович (My University, 2009)
Розглянуто переваги та недоліки використання інструментальних методів аналізу для дослідження якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів. The advantages and disadvantages of using instrumental methods of analysis for the study of the quality of raw materials, semi-finished and finished products.
Keywords: гідроколоїди; інструментальні методи; якість продуктів харчування; hydrocolloids; instrumental methods; quality of food; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра експертизи харчових продуктів