Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаГащук, Олександра Ізидорівна2012-06-202012-06-202004Кишенько, І. І. Текстуроване квасолеве борошно (додавання його до шинкових виробів забезпечує готовим продуктам високу якість, надає ніжності й соковитості, зберігає традиційні органолептичні показники) / І. І. Кишенько, О. І. Гащук // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 11. - С. 18-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1702У статті наведено результати досліджень мікроструктури комбінованих реструктурованих шинкових виробів в залежності від кількості внесеного гідратованого текстурованого квасолевого борошна.In the article results of combined investigations of the microstructure of restructured ham products, depending on the amount of added hydrated textured bean flour.текстуроване квасолеве борошноtextured beans flourкомбіновані реструктуровані шинкові виробимікроструктураcombined restructured ham productsmicrostructureкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівТекстуроване квасолеве борошно (додавання його до шинкових виробів забезпечує готовим продуктам високу якість, надає ніжності й соковитості, зберігає традиційні органолептичні показники)