Внутрішня мотивація як фактор ефективності виробничої поведінки співробітників - Буковинська, Марія Петрівна (My University, 2014)
Оклад, відсотки, бонуси, подарки - це ті інструменти, на які керівники усіх рівнів покладають свої великі надії, намагаючись розворушити персонал і утримати в організації самих цінних співробітників. Усі перераховані вище зусилля направлені на створення зовнішніх систем мотивування, тобто способів, якими підприємство намагається вплинути на ефективність виробничої поведінки своїх працівників. Salary, interest, bonuses, podarky - these are the tools that are leaders at all levels to impose their hopes, trying to shake up the staff and keep the organization most valuable employees. All the above efforts are aimed at creating a system of external motivation, that is, the ways in which the company is trying to influence the efficiency of production behavior of their employees.
Keywords: виробнича поведінка; відсотки; оклад; productive behavior; interest; salary