Масляна паста "Медова" з рослинними мікронутрієнтами - Любенко, Г. Д.; Іовчева, І. А.; Рашевська, Тамара Олексіївна; Осіпова, Лариса Анатоліївна (My University, 2012)
Розроблено новий вид масляної пасти "Медова". A new type of butter paste "Medova" was created.
Keywords: масляна паста; мікронутрієнти; мед; butter paste; honey; micronutrients; кафедра технології молока і молочних продуктів