Профорієнтаційна роль іноземної мови у соціальному становленні особистості - Сушко, Інна Анатоліївна (My University, 2011)
Стаття фокусує увагу на вивченні іноземної мови у процесі реалізації профільного навчання, що допомагає не лише у виборі майбутньої професії, але й сприяє збереженню і розвитку мотивації у вивченні іноземної мови.

The article focuses on the studying of foreign language in the realization process of the profile training. It helps not only in the choice of future profession, but also promotes the preservation and motivation development in the studying of foreign language.
Keywords: вища професійна освіта; профільне навчання; соціальне становлення; особистість; комунікативна компетенція; higher professional education; profile training; social formation; personality; communicative competence