Інноваційні підходи до енергозабезпечення діяльності підприємств харчової промисловості - Струнін, Віктор Володимирович (My University, 2009)
Проблема енергозабезпечення діяльності підприємств останнім часом постала досить гостро. Існуюча парадигма в даній галузі має бути істотно змінена, оскільки створюються абсолютно нові умови у багатовекторному просторі існування підприємств, що безумовно тягнуть за собою переформатування структури доходів та витрат підприємства, ускладнюючи питання утримання позицій на ринках.

Last time the problem of power providing of enterprise’s activity is very actual. It’s clear now, that existing paradigm at this way should be substantially changed as the multivectorial space of enterprise’s activity is filled by the absolutely new terms. The last one are reformatting the structure of earnings and costs of an enterprise and making the withholding of market positions more difficult.
Keywords: інновації (харчова промисловість); відновлювальні джерела енергії; renewable energy sources; innovation (food industry); кафедра економіки праці та менеджменту