Труш, Юлія ЛеонідівнаГригорців, Михайло Володимирович2015-12-112015-12-112015Труш, Ю. Л. Комплекс заходів для удосконалення системи управління якістю продукції / Ю. Л. Труш, М. В. Григорців // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 85-річчю кафедри економіки і права та її першому завідувачу професору Птусі М. В., Київ, 18-19 листопада 2015 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2015. – С. 124-126.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21944Дослідження діяльності підприємства хлібопекарської галузі в Україні показали, що основними напрямками підвищення функціонування системи управління якістю продукції є удосконалення її складових. Виходячи з основних проблем в напрямку підвищення ефективності функціонування системи управління якістю хлібопекарської продукції, напрямки для її удосконалення проаналізовано нижче. Investigation of the enterprise bakery industry in Ukraine showed that the main directions of improving the system of quality control is to improve its components. Based on the major problems towards improving the functioning of the quality management system baking products, directions for its improvement are analyzed below.uk-UKкафедра економіки і правапідприємствоякістьсистемапродуктenterprisequalitysystemproductКомплекс заходів для удосконалення системи управління якістю продукціїThesis