Підходи до прийняття управлінських рішень в менеджменті - Смелянець, Надія Іванівна; Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2014)
Рішення - це відповідна реакція організації на внутрішні і зовнішні впливи. Реалізація цілей будь якої організації забезпечуються шляхом прийняття і виконання численних рішень. Своєчасно прийняте, науково-обгрунтоване рішення стимулює виробництво. Рішення, яке прийняте із запізненням, знижує результативність праці колективу чи окремих виконавців. The decision - a response organization to internal and external influences. Implementation of the goals of any organization are provided through the adoption and implementation of numerous decisions. Timely accepted, evidence-based decision stimulates production. The decision that was taken with a delay reduces the effectiveness of the labor collective or individual artists.
Keywords: управлінські рішення; менеджмент; керівники; management decisions; management; managers; кафедра економіки праці та менеджменту