Неймінг в ресторанному бізнесі - Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна (My University, 2014)
Проаналізовано закордонний досвід неймінгу закладів ресторанного господарства. Analyzed foreign experience of naming institutions restaurant industry.
Keywords: неймінг; naming; бізнес; business; ресторан; restaurant; кафедра готельно-ресторанної справи