Образно-стильова палітра сучасного акровіршування - Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2015)
У статті йдеться про специфіку популяризації поетичних творів, зокрема курйозних віршів, через мережу Інтернет. Показано особливості російськомовного акровіршування, яке в молодіжних колах користується значним попитом, та перспективи розвитку україномовного акровірша, до якого, завдяки спілкуванню на форумах, долучається дедалі більше людей різного віку.
Keywords: кафедра іноземних мов професійного спрямування; поезія; курйозне віршування; жанр; poetry; curious versification; genre; acrostic; Internet