Основні етапи інтеграційного процесу на основі злиття та поглинання - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2010)
Успішна інтеграція починається з розробки корпоративної бізнес-стратегії та методів, за допомогою яких вона реалізується. Складність проблем, що виникають в проектах по інтеграції компаній, вимагає у кожному випадку індивідуального підходу. Successful integration begins with the development of corporate business strategies and methods by which it is implemented. The complexity of the problems encountered in the projects of integrating the companies in each case requires individual approach.
Keywords: злиття; поглинання; інтеграційні процеси; acquisitions; integration Processes; merger; кафедра економіки праці та менеджменту