Дорохович, Антонелла МиколаївнаЛазоренко, Наталія ПетрівнаОмельянченко, Ірина Сергіївна2016-05-162016-05-162015Патент 107983 UA, МПК А23G 3/36 (2006.01) Мафін безглютеновий / Дорохович А. М., Лазоренко Н. П., Омельянченко І. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201303580 ; заявл. 22.03.2013 ; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5, 2015 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23273Винахід належить до мафіну безглютенового, що містить борошно гречане, цукор білий, меланж, рослинну олію, емульгатор Е471, камедь, крохмаль, соду харчову, пірофосфат натрію, причому як камедь містить камедь ксантану, як крохмаль містить крохмаль картопляний, додатково містить борошно амарантове, какао-порошок, лецетин. The invention relates to a gluten-free muffins containing buckwheat flour, sugar, egg, vegetable oil, emulsifier E471, gum, starch, baking soda, sodium pyrophosphate, both xanthan gum containing gum as starch comprises potato starch, amaranth further comprising flour, cocoa powder, lecithin.uk-UKмафінигречане борошнокамедь ксантануцеліакіялецетинкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівmuffinsbuckwheat flourxanthan gumceliac diseaselecithinМафін безглютеновий (Патент на винахід № 107983)Other