Про один підхід до прийняття управлінських рішень в корпоративних системах - Горлова, Тетяна Михайлівна (My University, 2004)
У статті розглядаються деякі механізми зв’язування локальних алгоритмів, які описують підсистеми корпоративних систем, орієнтованих на побудову процедур підтримки прийняття рішень в корпоративних системах. The article discusses some of the mechanisms of consolidating local algorithms that describe the subsystems of enterprise systems, building orientation on the procedures of decision support for enterprise applications
Keywords: алгоритм; процедура; підсистема; система; корпоративні системи; прийняття рішень; algorithms; procedures; subsystems; systems; enterprise systems; decision making; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки