Елеваторна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід - Фесун, Тетяна Павлівна (My University, 2021)
Бібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з розвитку елеваторної промисловості, основ технологічного проектування та технології зберігання зерна в елеваторах, технологічного обладнання та автоматизації технологічних процесів і виробництв. Покажчик розрахований на широке коло аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference books, articles from periodicals and scientific publications, dissertation abstracts) on the development of the elevator industry, basics of technological design and technology of grain storage in elevators, technological equipment and automation technological processes and productions. The index is designed for a wide range of graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.
Keywords: елеваторна промисловість; зернові елеватори; зберігання зерна; elevator industry; grain elevators; grain storage