Працюємо в Microsoft Teams - Петренко, Олександр Якович; Ярковий, Андрій Олексійович (My University, 2021)
Навчальний посібник формує уявлення про роботу з хмарним сервісом Microsoft Teams на рівні досвідченого користувача: надає знання щодо організації проведення онлайн-нарад, чатів і використання єдиного простору у хмарному сховищі.
Keywords: дистанційне навчання; онлайн-наради; запити; форми; звіти; distance learning; online meetings; requests; forms; reports