Математичне моделювання гідродинамічної структури потоків у вертикальному прогресивному протитечійному переддефекаторі на основі експериментальних функцій розподілу часу перебування елементів потоку - Петруша, Оксана Олександрівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Рева, Леонід Павлович (My University, 2011)
В процесі попередньої дефекації дифузійного соку, одним з головних показників є гідродинамічна структура потоків у апараті, що суттєво пливає на технологічні аспекти процесу. When preforming predefecation of diffusion juice, one of the major indicators is the hydrodynamic structure of flows in the device, which significantly affects the technological aspects of the process.
Keywords: секційно- рециркуляційна модель; section-recycle model; моделювання; секційна модель; modeling; partitioned model; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології цукру і підготовки води