Імунобіотики, як засіб корекції та профілактики імунопатологічних станів - Старовойтова, Світлана Олександрівна (My University, 2021)
Враховуючи негативний вплив зовнішніх та внутрішніх факторів на імунну систему людини, розробка бактеріотерапевтичних препаратів на основі пробіотичних мікроорганізмів з імуномодулюючими властивостями – є актуальною галуззю сучасної фармацевтичної біотехнології. Given the negative impact of external and internal factors on the human immune system, the development of bacteriotherapeutic drugs based on probiotic microorganisms with immunomodulatory properties - is a relevant field of modern pharmaceutical biotechnology.
Keywords: імунобіотики; пробіотичні мікроорганізми; мікробіота; кафедра біотехнології і мікробіології; иммунобиотики; пробиотические микроорганизмы; микробиота; immunobiotics; probiotic microorganisms; microbiota