Технологічні аспекти виробництва збитого десерту лікувально-оздоровчого напрямку - Кравчук, Надія Миколаївна; Посна, Наталія Сергіївна (My University, 2017)
Проведені дослідження для удосконалення технологічних рішень при приготуванні десертів лікувально-оздоровчого напрямку. The researches for improvement of technological decisions at preparation of desserts of a medical-health direction are carried out.
Keywords: солодкі страви; низькокалорійні десерти; самбук; вміствітамінів; sweet dishes; low-calorie desserts; sambuk; content vitamins; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції