Кравчук, Надія МиколаївнаПосна, Наталія Сергіївна2017-12-282017-12-282017Кравчук, Н. М. Технологічні аспекти виробництва збитого десерту лікувально-оздоровчого напрямку / Н. М. Кравчук, Н. С. Посна // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : Збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : 2017. - С. 119.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26472Проведені дослідження для удосконалення технологічних рішень при приготуванні десертів лікувально-оздоровчого напрямку. The researches for improvement of technological decisions at preparation of desserts of a medical-health direction are carried out.uk-UKсолодкі стравинизькокалорійні десертисамбуквміствітамінівsweet disheslow-calorie dessertssambukcontent vitaminsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТехнологічні аспекти виробництва збитого десерту лікувально-оздоровчого напрямкуOther