Вплив вмісту білка в ячмені на якість солоду - Копильцев, Дмитро Вітальйович; Гринько, Олег Володимирович; Руденко, Олександр Юрійович; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович (My University, 2016)
На основі вивчення впливу різних технологічних факторів на якість солоду з ячменів, які містять підвищену кількість азотних речовин встановлено, що ступінь замочування зерна є вирішальним фактором в підвищенні якості солоду; On the basis of various technological factors influence the quality of malt from barley, which contain increased amounts of nitrogen compounds found that the degree of steeping grains is crucial to improve the quality of malt.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; білок; ячмінь; солод; замочування; пророщування; зерно; protein; barley; malt; steeping; germination; grain