Способи одержання мікроцелюлози для фармацевтичної промисловості - Клименко, Максим Андрійович; Попова, Інна Вадимівна (My University, 2024)
Використання методу кислотного гідролізу для одержання МКЦ для потреб фармацевтичної промисловості є найбільш поширеним напрямком, але слід враховувати характер сировини для ефективного та економічно вигідного планування виробництва

Use of the acid hydrolysis method to obtain MCC for needs of the pharmaceutical industry is the most common direction, but should take into account the nature of raw materials for efficient and economically profitable planning production
Keywords: мікроцелюлоза; фармацевтична промисловість; кислотний гідроліз; microcellulose; pharmaceutical industry; acid hydrolysis; кафедра харчової хімії