Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаСтращенко, С. В.Донець, Олександр Петрович2013-11-212013-11-212011Кишенько, І. І. Вибір та обґрунтування складу багатокомпонентних розсолів для виробництва цільном’язових шинкових виробів / І. І. Кишенько, С. В. Стращенко, О. П. Донець // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Гжицького. - 2011. - Том 13. - № 4 (50), Ч. 4. - С. 72-76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11536Досліджено оптимізацію складу багатофункціональних розсолів для шприцювання солених м'ясних продуктів 3 метою можливого регулювання виходу готових виробів та покращення їх структурно-механічних показників. Investigated the optimization of multi-salty brine for extrusion of meat products 3 for possible regulation of the release of finished products and improving their structural and mechanical properties.otherгідроколоїдитваринний білок функціональні сумішісолені м'ясні виробиhydrocolloidsfunctional animal protein mixturesalted meat productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВибір та обґрунтування складу багатокомпонентних розсолів для виробництва цільном’язових шинкових виробівArticle