Асатру в контексті формування сучасної георелігійної картини Європи та світу - Руднєва, Марина Григорівна (My University, 2008)
Розглянуто та проаналізовано вплив неязичницької релігії Асатру на сучасну Європу загалом, зокрема на країни Скандинавії. Considered and analyzed the influence of Germanic neopaganism religion to modern Europe as a whole, particularly in the Scandinavian countries.
Keywords: асатру; неоязичництво; географія релігій; кафедра туристичного та готельного бізнесу; germanic neopaganism; neopaganism; religion geography