Ніколенко, Надія АндріївнаНікітіна, Тетяна Андріївна2020-04-282020-04-282020Ніколенко, Н. А. Конкурентоспроможність кафе-кондитерської, що виготовляє продукти із використанням підсолоджувачів, на ринку послуг в Україні / Н. А. Ніколенко, Т. А. Нікітіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 278https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31057Розглядається запровадження інноваційних методів та технологій у кафе-кондитерській як один із шляхів підвищення конкурентоспроможностіу сфері ресторанного бізнесу. The introduction of innovative methods and technologies in the cafe is considered as one of the ways to increase the competitiveness in the restaurant business.конкурентоспроможністьготельпідсолоджувачікондитерські виробиcompetitivenesshotelsweetenersconfectioneryкафедра готельно-ресторанної справиКонкурентоспроможність кафе-кондитерської, що виготовляє продукти із використанням підсолоджувачів, на ринку послуг в УкраїніThesis